• Bopp Bag

    Bopp Kantong

    Kantong Bopp nganggo lawon anyaman polipropilén salaku lawon awak tiasa ngajantenkeun bungkus anjeun nikmati daya tahan hébat. Desain anu béda sapertos (backseam, circular, notches thumb, perforation, anti-skid print sareng gussets jsb) tiasa nyumponan sarat anu béda pikeun palanggan.
  • bulk bag

    kantong gedé

    Numutkeun kana bentukna, aya kantong jumbo bunderan, kantong jumbo pasagi sareng kantong jumbo tipe U anu nganggo loop angkat luhur, atanapi loop angkat sisi atanapi loop angkat handap. Biasana éta ngagaduhan corétan inlet sareng outlet.
  • PAPER POLY

    PAPER POLYI

    Kertas poli bag1 Éta dumasar kana kantong pp, anu ogé disebatna lawon dina pondok, nyusun pilem sareng kertas ku metode casting tape. Hal ieu digunakeun dina ngarangkep sababaraha jinis bahan kimia, sapertos bubuk sareng bahan baku granular sapertos POM, ABS, polistirena, poli formaldehida, polivinil klorida, karét butadién styréni, plastik rékayasa sareng sapérangan bubuk, bahan butiran jsb.
  • pp woven

    pp anyaman

    Kantong anyaman PP, ogé katelah kantong kulit oray, salah sahiji plastik, dianggo dina bungkus. Bahan utama nyaéta polipropilén (PP). Éta didamel sanaos ékstrusi, manjang kana benang kasét, anyaman sareng ngadamel kantong. Pamakéan: Dipaké sacara lega dina ngepak barang tipung sareng butiran.

Weifang Sinnovation Médis Téhnologi Co., Ltd.

Topéng pelindung anu tiasa dianggo, Pembersih Tangan

Mesin topéng, topéng pelindung KN95

  • 工厂
  • jjll

Kumpeni
Bubuka

     Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng ngical produk palastik sareng produk bungkus kertas, kalebet 100 hektar, cabang Vietnam ngaliput lahan 50 héktar, pabrik Kamboja kalebet 50 héktar. Kalayan mesin gambar canggih, alat tenun sirkular, mesin percetakan warna, mesin laminating, mesin pembuatan kantong, mesin percetakan, mesin niup pilem, produksi granulator sareng sajabana, kakuatan téknis pikeun ngahontal tingkat maju internasional. Perusahaan ngagaduhan ratusan tim gaya téknis, kalayan produksi anu ageung sareng pangalaman manajemén. Perusahaan dilengkepan instrumen uji propésional, tim pamariksaan profesional sareng aturan sareng peraturan pamariksaan anu ketat, sareng ngalangkungan sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO sareng sertifikasi QS, kualitas ngahontal tingkat paling luhur dina industri anu sami. Kusabab ngadegna perusahaan, "strategi heula, kasuksésan bisnis, manajemen berorientasi" filsafat bisnis, step by step janten Cina perusahaan anu sami dina lingkup bisnis, paling lega pangaruh dina perusahaan industri.  

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi atanapi pesen pasini
Diajar deui