200ml 250ml 330ml 355ml 473ml 8oz 12oz 16oz 500ml Standar Stubby Sleek Slim Kosong Kosong Printing Aluminium Inuman Bir Soda Can jeung 200 202 206 Sot Rpt Mudah Buka Tungtung

Katerangan pondok:

Kaléng inuman aluminium anu disayogikeun ku perusahaan induk Cina sareng Cabang Kamboja cocog
ukuran, 200ML / 250ML / 330ML / 355ML / 473ML / 500ML, lightweight, merenah tur hiji pak unbreakable nu éféktif ngajaga inuman nu
konsumén hayang meuli.
Kamampuhan anu luar biasa pikeun nolak oksidasi sareng degradasi cahaya parantos ngajantenkeun inuman aluminium urang tiasa janten wadah anu sampurna
ngajaga inuman seger jeung dina kaayaan puncak dina rak pikeun lila nepi ka eusina dikonsumsi.
Anu paling penting, kaléng inuman aluminium teu tiasa didaur ulang.Unggal inuman aluminium dipaké bisa nu dikumpulkeun bisa jadi
didaur ulang.Bahan aluminium daur ulang tiasa dianggo pikeun ngadamel inuman aluminium énggal tanpa kaleungitan kualitas.prosés ieu
bisa diulang tanpa wates.


Rincian produk

Tag produk

1624954785

10_WPS 片5 8

 

Grosir-Kaleng-Aluminium-Bir-Inum-Soda-Bir-Jus-Minuman-Aluminium-pikeun-Kaleng.webp (1)Disesuaikeun-Aluminium-Can-pikeun-330ml-Soft-Drink-Beer-Beverage-Packing.webp (1)Grosir-Logam-Kosong-Mudah-Buka-Palanggan-Aluminium-Jus-Bir-Kaleng-Minuman-Kaleng-250ml-Pikeun-Dijual-Kosong-Bir-Kaleng.webp

Keunggulan aluminium can:
• kualitas alus stabil, résistansi tekanan, résistansi suhu luhur, résistansi oksidasi
• print nice, 8 kelir max print
• cocog pikeun sagala rupa bungkusan inuman, kayaning inuman carbonated, bir, jus, kopi, tea jsb, pikeun duanana keusikan tiis tur panas.
• neundeun jangka panjang
• gampang-to-nyandak
• bahan didaur ulang
• beurat hampang

Bungkusan & Pangiriman

1624954785

包装

Paket: karton Standar / Kasus Kayu / Pallets atanapi sakumaha pamundut customer urang.
waktos pangiriman: 15-30 poé sanggeus narima deposit
Pangiriman: 20'GP, 40'GP, 40'HQ pikeun kiriman laut
Anjeun tiasa milih ngilikan ku Fedex, DHL, Samudra atanapi Air numutkeun kabutuhan anjeun.
H6a459b5d39af499e90723cce84dcaa18h Heba0825eac544154838e2e1ff6a5ecfdz
Ku express: DHL, UPS, FEDEX.
Kami bakal milarian perusahaan pengiriman barang anu paling ekonomis sareng dipercaya pikeun ngangkut barang kalayan aman.
Ku hawa: lamun pesenan anjeun leuwih ti 100kg nu bakal leuwih ekonomis ti express.
Ku laut: nalika pesenan anjeun jumlahna ageung, kami tiasa ngabantosan anjeun nganteurkeun barang ku laut.

Prosés Produksi

Hf2cfa88a79a64d21bbf369fe9e386cb57H28a751f4f8d348d99cd15851a6429869p

 

Kami mangrupikeun perusahaan perusahaan anu diversifikasi internasional. Perusahaan kami parantos ngadegkeun ranté pasokan sareng kantor cabang di daratan Cina, Hong Kong, Vietnam sareng Kamboja, ogé kantor cabang di Amérika Serikat.Pasar Amérika Kalér nyaéta market.For utama urang leuwih ti 10 taun, parusahaan urang museurkeun kana produksi kaléng aluminium sarta kaléng tin.Urang bisa ngahasilkeun loba jenis kaléng kaasup 8.4oz, 12oz, 16oz, 250ml, 330ml, 355ml, 473ml, 500ml jeung saterusna.Coca Cola, Red Bull jeung saterusna mangrupakeun partners.Our parusahaan urang bisa nyadiakeun layanan custom sarta percetakan service.High kualitas sarta harga kalapa sangkan urang di forefront industri.Upami anjeun peryogi wae, anjeun tiasa ngahubungan kalawan kami.We bakal nawiskeun jasa kami anu paling ikhlas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali