200ml / 250ml / 330ml / 355ml / 475ml / 500ml Aluminium Kosong Bisa Gampang Buka Tutup pikeun Inuman Bir / Soda / Jus / Inuman Énergi

Katerangan pondok:

aluminium gampang kabuka tungtung: luar jeung palapis jero saluyu jeung pangan nasional jeung standar kaséhatan.frékuénsi bubuka nyaeta 100%.produk nu cocog pikeun aluminium / tinplate / kertas / plastik gampang kabuka bisa jeung boga ujung saft husus guna brocade jeung kembang pikeun produk Anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

1625019762(1)
Hcacfeaf6f1f04a8bbc80f3498c8494b1d
H61a28c18ccd74bce8bf9bb205ad2eef3Q (1)
8

Spésifikasi

Ud8e2a1b0947544e792299ed31925d16eb
U1c58a12f4eda402b97a761b0c3e4004cS

Bungkusan & Pangiriman

1625019762(1)

H046779ad887d40d1aaf7be6b69c03603yH1a0e710ef44442a6823657dd147354f1Q

1625022007(1)

Prosés Produksi

Kami mangrupikeun perusahaan perusahaan anu diversifikasi internasional. Perusahaan kami parantos ngadegkeun ranté pasokan sareng kantor cabang di daratan Cina,
Hongkong, Vietnam jeung Kamboja, kitu ogé kantor cabang di Amérika Serikat.Pasar Amérika Kalér nyaéta market.For utama urang
leuwih ti 10 taun, parusahaan urang museurkeun kana produksi kaléng aluminium sarta kaléng tin.Urang tiasa ngahasilkeun seueur jinis kaléng
kaasup 8.4oz, 12oz, 16oz, 250ml, 330ml, 355ml, 473ml, 500ml jeung saterusna.Coca Cola, Red Bull sareng saterasna mangrupikeun mitra kami. Perusahaan kami
tiasa nyayogikeun jasa khusus sareng jasa percetakan.Kualitas luhur sareng harga kalapa ngajantenkeun kami di payuneun industri.
gaduh peryogi wae, anjeun tiasa ngahubungan kalawan kami.Kami bakal nawiskeun jasa kami paling ikhlas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali