Tentang Kami

Weifang Sinnovation Téhnologi Médis Co., Ltd.

Weifang téknologi médis sinnovasi co., Ltd. nyaéta perusahaan médis berteknologi tinggi anu didirikeun ku Shandong zhongchuang grup farmasi sareng Brilliant Packaging LLC ti Amérika Serikat. 

Kami profésional aktipitas masker, disinféktan, solusi bacteriostatic, baktéri biologis, panalungtikan sareng pamekaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan, produksi sareng penjualan perusahaan téknologi tinggi.Perusahaan ngagantelkeun pentingna pikeun ngenalkeun tanaga panaliti sareng pamekaran kualitas luhur, sagala jinis tanaga téknis profésional pikeun 70% tina total karyawan, di antarana sababaraha gelar Sarjana Doktor sareng Gelar Master. Perusahaan parantos netepkeun sistem manajemen kualitas ISO anu nyertakeun sakabeh proses tina riset pasar, pamekaran produk, manufaktur pikeun jasa saatos penjualan, sareng parantos lulus sertipikasi eu CE sareng kami FDA sertifikasi. Syarikat ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat, ngalampirkeun pentingna anu hébat. kana perkenalan sareng pelatih bakat ilmiah sareng téknologi, sareng ngembangkeun hiji sakola sorangan dina transformasi prestasi ilmiah sareng téknologi. Duanana barang-barang harta intelektual bebas sareng produk anu diimpor luhur-luhur ogé dinilai. Sadaya produk perusahaan gaduh hak harta intelektual bebas sareng parantos ngagaduhan 17 patén, kalebet 2 patén inciji.

team1
products1
team2
products2

Perusahaan gaduh fasilitas pabrik anu sampurna sareng lingkungan produksi anu saé. Perusahaan ieu tos maju barisan produksi otomatis sareng dilengkepan alat-alat detéksi luhur, anu tiasa mastikeun élmu produk anu kualitas.With sareng téknologi pikeun ngurus kaséhatan, perusahaan bakal nurut kana perindustrian prestasi ilmiah sareng téknologi, prakték jero , nengetan eupan balik para nasabah, sareng teras ngembangkeun eusi téknologi tinggi, pangaruh pencegahan anu saé, produk kualitas téknis anu alus teuing, bakal antusias, ikhlas, tanggung jawab kana unggal jéntré, sareng anjeun masihan leungeun pikeun bagikeun kasenangan suksés!

factory1
factory3
factory2
factory4

Paméran

2Kad-fxyawmq6919140
Exhibition2

Sertifikasi

certification1