Kaléng Aluminium

  • Erjin-Aluminium-Bir-Can-Pop-Top-Can-330ml-500ml-Use-for-Packing-Beverage.webp

    Erjin-Aluminium-Bir-Can-Pop-Top-Can-330ml-500ml-Use-for-Packing-Beverage.webp

    Katerangan Produk Bir aluminium tiasa Kanggo sagala rupa keusikan inuman, sapertos bir, cola, jus, ngeusian kopi Spésifikasi nilai barang Logam Tipe aluminium Anggo Bir / inuman Tempat Asal China Nomer Model 330/355/473/500ml Ngaran Merek Sinnovation pamakéan bir dijieunna tina Aluminium Packing & Delivery packing ku karton Profil Perusahaan Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng penjualan produk plastik sareng bungkusan kertas ...
  • Kualitas-Luhur-250ml-330ml-500ml-Warna-Customized-Inum-Percetakan-Cingcin-Tarik-Aluminium-Minuman-Bir-Kaleng.webp

    Kualitas-Luhur-250ml-330ml-500ml-Warna-Customized-Inum-Percetakan-Cingcin-Tarik-Aluminium-Minuman-Bir-Kaleng.webp

    Katerangan Produk Bir aluminium tiasa Kanggo sagala rupa keusikan inuman, sapertos bir, cola, jus, ngeusian kopi Spésifikasi nilai barang Logam Tipe aluminium Anggo Bir / inuman Tempat Asal China Nomer Model 330/355/473/500ml Ngaran Merek Sinnovation pamakéan bir dijieunna tina Aluminium Packing & Delivery packing ku karton Profil Perusahaan Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng penjualan produk plastik sareng bungkusan kertas ...
  • Low-Harga-Aluminium-Paké-pikeun-Packing-Bir-Jus-Inuman-Kaleng-200ml-250ml-330ml.webp

    Low-Harga-Aluminium-Paké-pikeun-Packing-Bir-Jus-Inuman-Kaleng-200ml-250ml-330ml.webp

    Katerangan Produk Bir aluminium tiasa Kanggo sagala rupa keusikan inuman, sapertos bir, cola, jus, ngeusian kopi Spésifikasi nilai barang Logam Tipe aluminium Anggo Bir / inuman Tempat Asal China Nomer Model 330/355/473/500ml Ngaran Merek Sinnovation pamakéan bir dijieunna tina Aluminium Packing & Delivery packing ku karton Profil Perusahaan Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng penjualan produk plastik sareng bungkusan kertas ...
  • Promosi-250ml-330ml-500ml-Round-Aluminium-Beer-Beverage-Can-for-Soft-Drink-Beer.webp

    Promosi-250ml-330ml-500ml-Round-Aluminium-Beer-Beverage-Can-for-Soft-Drink-Beer.webp

    Katerangan Produk Bir aluminium tiasa Kanggo sagala rupa keusikan inuman, sapertos bir, cola, jus, ngeusian kopi Spésifikasi nilai barang Logam Tipe aluminium Anggo Bir / inuman Tempat Asal China Nomer Model 330/355/473/500ml Ngaran Merek Sinnovation pamakéan bir dijieunna tina Aluminium Packing & Delivery packing ku karton Profil Perusahaan Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng penjualan produk plastik sareng bungkusan kertas ...
  • Grosir-Kaleng-Aluminium-Bir-Inum-Soda-Bir-Jus-Minuman-Aluminium-pikeun-Kaleng.webp

    Grosir-Kaleng-Aluminium-Bir-Inum-Soda-Bir-Jus-Minuman-Aluminium-pikeun-Kaleng.webp

    Katerangan Produk Bir aluminium tiasa Kanggo sagala rupa keusikan inuman, sapertos bir, cola, jus, ngeusian kopi Spésifikasi nilai barang Logam Tipe aluminium Anggo Bir / inuman Tempat Asal China Nomer Model 330/355/473/500ml Ngaran Merek Sinnovation pamakéan bir dijieunna tina Aluminium Packing & Delivery packing ku karton Profil Perusahaan Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng penjualan produk plastik sareng bungkusan kertas ...
  • Grosir-Kadaharan-Grade-Kosong-Disesuaikeun-Aluminium-Ramping-330ml-Minuman-jeung-Bir-Kaleng.webp

    Grosir-Kadaharan-Grade-Kosong-Disesuaikeun-Aluminium-Ramping-330ml-Minuman-jeung-Bir-Kaleng.webp

    Katerangan Produk Bir aluminium tiasa Kanggo sagala rupa keusikan inuman, sapertos bir, cola, jus, ngeusian kopi Spésifikasi nilai barang Logam Tipe aluminium Anggo Bir / inuman Tempat Asal China Nomer Model 330/355/473/500ml Ngaran Merek Sinnovation pamakéan bir dijieunna tina Aluminium Packing & Delivery packing ku karton Profil Perusahaan Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng penjualan produk plastik sareng bungkusan kertas ...
  • Grosir-Logam-Kosong-Mudah-Buka-Palanggan-Aluminium-Jus-Bir-Kaleng-Minuman-Kaleng-250ml-Pikeun-Dijual-Kosong-Bir-Kaleng.webp

    Grosir-Logam-Kosong-Mudah-Buka-Palanggan-Aluminium-Jus-Bir-Kaleng-Minuman-Kaleng-250ml-Pikeun-Dijual-Kosong-Bir-Kaleng.webp

    Katerangan Produk Bir aluminium tiasa Kanggo sagala rupa keusikan inuman, sapertos bir, cola, jus, ngeusian kopi Spésifikasi nilai barang Logam Tipe aluminium Anggo Bir / inuman Tempat Asal China Nomer Model 330/355/473/500ml Ngaran Merek Sinnovation pamakéan bir dijieunna tina Aluminium Packing & Delivery packing ku karton Profil Perusahaan Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng penjualan produk plastik sareng bungkusan kertas ...
  • 190ml-250ml-330ml-500ml-Kosong-Aluminium-Bir-jeung-Inuman-Cingcin-Tarik-Kaleng.webp

    190ml-250ml-330ml-500ml-Kosong-Aluminium-Bir-jeung-Inuman-Cingcin-Tarik-Kaleng.webp

    Katerangan Produk Bir aluminium tiasa Kanggo sagala rupa keusikan inuman, sapertos bir, cola, jus, ngeusian kopi Spésifikasi nilai barang Logam Tipe aluminium Anggo Bir / inuman Tempat Asal China Nomer Model 330/355/473/500ml Ngaran Merek Sinnovation pamakéan bir dijieunna tina Aluminium Packing & Delivery packing ku karton Profil Perusahaan Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng penjualan produk plastik sareng bungkusan kertas ...
  • kantong aluminium foil

    kantong aluminium foil

    Hiji jenis bahan stamping panas nu calendered ku logam-alumina, pangaruhna sarua jeung pérak foil stamping.

  • Disesuaikeun-Aluminium-Can-pikeun-330ml-Soft-Drink-Beer-Beverage-Packing.webp

    Disesuaikeun-Aluminium-Can-pikeun-330ml-Soft-Drink-Beer-Beverage-Packing.webp

    Katerangan Produk Bir aluminium tiasa Kanggo sagala rupa keusikan inuman, sapertos bir, cola, jus, ngeusian kopi Spésifikasi nilai barang Logam Tipe aluminium Anggo Bir / inuman Tempat Asal China Nomer Model 330/355/473/500ml Ngaran Merek Sinnovation pamakéan bir dijieunna tina Aluminium Packing & Delivery packing ku karton Profil Perusahaan Shining star plastic Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional pikeun produk sareng penjualan produk plastik sareng bungkusan kertas ...
  • 200ml / 250ml / 330ml / 355ml / 475ml / 500ml Aluminium Kosong Bisa Gampang Buka Tutup pikeun Inuman Bir / Soda / Jus / Inuman Énergi

    200ml / 250ml / 330ml / 355ml / 475ml / 500ml Aluminium Kosong Bisa Gampang Buka Tutup pikeun Inuman Bir / Soda / Jus / Inuman Énergi

    aluminium gampang kabuka tungtung: luar jeung palapis jero saluyu jeung pangan nasional jeung standar kaséhatan.frékuénsi bubuka nyaeta 100%.produk nu cocog pikeun aluminium / tinplate / kertas / plastik gampang kabuka bisa jeung boga ujung saft husus guna brocade jeung kembang pikeun produk Anjeun.

  • 200ml 250ml 330ml 355ml 473ml 8oz 12oz 16oz 500ml Standar Stubby Sleek Slim Kosong Kosong Printing Aluminium Inuman Bir Soda Can jeung 200 202 206 Sot Rpt Mudah Buka Tungtung

    200ml 250ml 330ml 355ml 473ml 8oz 12oz 16oz 500ml Standar Stubby Sleek Slim Kosong Kosong Printing Aluminium Inuman Bir Soda Can jeung 200 202 206 Sot Rpt Mudah Buka Tungtung

    Kaléng inuman aluminium anu disayogikeun ku perusahaan induk Cina sareng Cabang Kamboja cocog
    ukuran, 200ML / 250ML / 330ML / 355ML / 473ML / 500ML, lightweight, merenah tur hiji pak unbreakable nu éféktif ngajaga inuman nu
    konsumén hayang meuli.
    Kamampuhan anu luar biasa pikeun nolak oksidasi sareng degradasi cahaya parantos ngajantenkeun inuman aluminium urang tiasa janten wadah anu sampurna
    ngajaga inuman seger jeung dina kaayaan puncak dina rak pikeun lila nepi ka eusina dikonsumsi.
    Anu paling penting, kaléng inuman aluminium teu tiasa didaur ulang.Unggal inuman aluminium dipaké bisa nu dikumpulkeun bisa jadi
    didaur ulang.Bahan aluminium daur ulang tiasa dianggo pikeun ngadamel inuman aluminium énggal tanpa kaleungitan kualitas.prosés ieu
    bisa diulang tanpa wates.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2