BOPP laminated pp anyaman kantong pikeun bungkusan pupuk

Katerangan pondok:

5kg 10kg 25kg 50kg Pikeun pak béas, séréal, siki, tipung, pakan piaraan, jangjangan, gula, pupuk, semén jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

未标题-1

Panjelasan Produk

Ngaran Produk
bopp lamination pp anyaman kantong
Bahan
100% vigrin PP
Laminasi
bopp atanapi euweuh lamination
Nyitak
max 9 warna
Puncak
panas cut / hemed / cecekelan
Handapeun
lipatan tunggal / tusuk tunggal / lipatan ganda / jahitan ganda / penyegelan panas / handap pasagi
Perlakuan permukaan
anti dieunakeun / polos / UV dirawat
Ngamuat beurat
10 kg-60 kg
pangmayaran
T/T

Gambar lengkep

PP anyaman sanyawa laminated bopp kantong béas6
PP anyaman sanyawa laminated bopp kantong béas8
PP anyaman sanyawa laminated bopp kantong béas7
PP anyaman sanyawa laminated bopp béas bag10
PP anyaman sanyawa laminated bopp kantong béas9
PP anyaman sanyawa laminated bopp kantong béas11

Bungkusan & Pangiriman

PP anyaman sanyawa laminated bopp béas kantong-1

bungkusan: 2000-4000pcs / palet Port: Hai Phong

PP anyaman sanyawa laminated bopp béas kantong-2

Perusahaan kami

Brilliance Pack LLC mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi.Perusahaan parantos damel di widang pacaging langkung ti 15 taun.Divisi bungkusan kalibet dina produksi sareng perdagangan bahan bungkusan industri, bungkusan fleksibel plastik, sareng kotak bungkusan kertas.Salian investasi di Cina, Brilliance Pack LLC geus nyetél pabrik produk bungkusan di Vietnam jeung Kamboja, pausahaan ranté suplai di Hong Kong, sarta laboratorium panalungtikan sarta pamekaran di Dallas, AS..Pausahaan kami di Vietnam utamana ngahasilkeun kantong anyaman. Pausahaan urang di Kamboja utamana jawab produksi pilem sarta bagian tina produksi tas anyaman. Pausahaan kami di Cina utamana ngahasilkeun bungkusan logam jeung kertas bungkusan
Kalayan ranté suplai anu stabil sareng lengkep, kami fokus kana panalungtikan sareng pamekaran produk anyar.Ieu mangrupikeun perusahaan anu komprehensif sareng paling variétas sareng spésifikasi paling lengkep dina industri, ngahijikeun manufaktur, panalungtikan sareng pamekaran, sareng penjualan.Kalayan reputasi bisnis anu saé, jasa saatos-jualan kualitas sareng fasilitas produksi modéren, ogé taun-taun akumulasi pangalaman praktis, kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé diantara para nasabah di sakuliah dunya.Produk kami dijual saé di Amérika Kalér, Eropa, Amérika Latin sareng daérah sanés.Aranjeunna ditampi saé ku para nasabah sareng janten panyadia 500 perusahaan top dunya sapertos Wal-Mart, Cargill, Far East Chemical Fiber of Taiwan, NGU Group, jsb.

Sertifikasi

pc-ce-1
pc-ce-2
pc-ce-3

Pameran

Pameran1
33

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali