Desain Adat Méwah Matt Hideung Logo Disesuaikeun Dicitak Daur Ulang Tote Carrier Art Paper Kraft Shopping Gift Packaging Paper Bag sareng Tali Cecekelan

Katerangan pondok:

Kantong kertas: Kantong Grosir Kertas Kraft Coklat Alam.Pilihan anu saé pikeun baju ritel sareng ukuran umum leutik
barang dagangan.Garis pinuh ku kantong sembako kertas.Pilihan badag tina ukuran jeung beurat.Kraft coklat atanapi bodas
kantong sembako kertas.kualitas luhur jeung reliabilitas.Ngamajukeun merek anjeun gampang pisan nalika anjeun ngamuat anjeun
produk dina Kantong Grosir ieu.

 

Kantong Grosir didamel tina kertas kraft coklat sareng cocog pikeun sadaya kabutuhan bungkusan anjeun.Upami anjeun peryogi leres-leres
kantong badag pikeun naon ieu téh.Kantong sembako keur dapur nolak.Kantong grosir anu sami sareng garasi
kantong di dapur.Kantong dahareun ieu langkung kandel tibatan anu disayogikeun ku toko grosir.

 

Éta harga anu saé sareng kuat pisan.Ieu mangrupikeun kantong anu saé, kualitas, beurat sedeng.
Kraft kantong grocery awét jeung handles.kertas kuat ogé handles napel éta bisa mawa a
beban alus sembako.Kantong anu kuat sareng gagang anu kuat.

Aranjeunna tetep kabuka sareng henteu ambruk dina diri sapertos kantong anu langkung tipis.Duro cecekelan kantong keur maranéhna
durability, reusability jeung efisiensi, bari grocers ngandelkeun tas balanja ieu
pikeun kakuatan maranéhanana sarta loading gampang.


Rincian produk

Tag produk

1625035879(1)
H205c266ad85346a7aeb24cb6956e4513o
H5da816050d1f4c1fb545878f1299d4bbx
bank poto (2)
bank poto (1)
Hbda7d3df4d0d4089a22e09f985627904n
H972406a4a033464fb9d17b3fe434f90es
Hea4d818063f7486c9e59085530319562Z
H4c8c61436ba847b6a34c99bc25be262ei

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali