Ngaropea logo recyclable doy pak kantong seleting kopi jeung klep

Katerangan pondok:

Kantong fléksibel ngaropéa, kantong kelas dahareun pikeun inuman sareng tuangeun, daur ulang sareng kantong degradasi pikeun kopi panggang sareng bungkusan kado.logo ngaropéa nepi ka 9 kelir.nyadiakeun FOB CIF DDP istilah dagang


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

bank poto

Émbaran produk

Bahan
Pe / piaraan / PA / AL ngaropéa
Fitur
Dahareun kelas;nontoxic;moistureproof;tahan cai
logo
0 ~ 10 kelir;warna pantone;nampi sagala percetakan warna ngaropéa
ukuran
ngaropéa sakumaha pamundut anjeun
Kapasitas
150g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 1.5kg, 2kg, 3kg, 4kg, 5kg, 10kg jsb.
Kandelna
20-50um ngaropéa sakumaha pamundut anjeun
Surface Handing
Percetakan Gravure atanapi percetakan polos atanapi digital
Pamakéan
Roti, jajan, kopi, jagong, buah garing, gula, sandwich, kacang, uyah, kadaharan ti laut, jsb.
MOQ
1.000PCS
Sertifikasi
ISO, BRC, SGS, QS, jsb.
Waktos pangiriman
15-25 workdays sanggeus desain dikonfirmasi
pangmayaran
T/T
Balanja
Ku express kawas DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS ku laut atawa ku hawa
peuy-1
dd题-1

Fitur produk:

kakuatan tensile alus teuing
adhesion tinta alus
Résistansi tusukan anu saé sareng résistansi dampak
Pangiriman cahaya anu saé, halimun rendah
kinerja Lamination alus teuing
Laminated kalawan pe, bisa sagemblengna didaur ulang
 
aplikasi has: dipaké salaku lapisan percetakan keur packing single-struktur atawa packing kalawan lalawanan kabocoran jeung sarat beban-bearing.

Bungkusan & Pangiriman

bank poto (17)

Profil Perusahaan

Brilliance Pack LLC mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi.Perusahaan parantos damel di widang pacaging langkung ti 15 taun.Divisi bungkusan kalibet dina produksi sareng perdagangan bahan bungkusan industri, bungkusan fleksibel plastik, sareng kotak bungkusan kertas.Salian investasi di Cina, Brilliance Pack LLC geus nyetél pabrik produk bungkusan di Vietnam jeung Kamboja, pausahaan ranté suplai di Hong Kong, sarta laboratorium panalungtikan sarta pamekaran di Dallas, AS..Pausahaan kami di Vietnam utamana ngahasilkeun kantong anyaman. Pausahaan urang di Kamboja utamana jawab produksi pilem sarta bagian tina produksi tas anyaman. Pausahaan kami di Cina utamana ngahasilkeun bungkusan logam jeung kertas bungkusan
Kalayan ranté suplai anu stabil sareng lengkep, kami fokus kana panalungtikan sareng pamekaran produk anyar.Ieu mangrupikeun perusahaan anu komprehensif sareng paling variétas sareng spésifikasi paling lengkep dina industri, ngahijikeun manufaktur, panalungtikan sareng pamekaran, sareng penjualan.Kalayan reputasi bisnis anu saé, jasa saatos-jualan kualitas sareng fasilitas produksi modéren, ogé taun-taun akumulasi pangalaman praktis, kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé diantara para nasabah di sakuliah dunya.Produk kami dijual saé di Amérika Kalér, Eropa, Amérika Latin sareng daérah sanés.Aranjeunna ditampi saé ku para nasabah sareng janten panyadia 500 perusahaan top dunya sapertos Wal-Mart, Cargill, Far East Chemical Fiber of Taiwan, NGU Group, jsb.

Sertifikasi

bank poto (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali