Kantong anyaman pp bodas custom awét 25kg 50kg dilakukeun dina kualitas luhur Vietnam

Katerangan pondok:

Kantong anyaman pp bodas custom awét

Warna kantong: Bodas, beureum, konéng atawa sakumaha per sarat customer urang

percetakan ngaropéa, max 10 kelir


Rincian produk

Tag produk

U2e1cae9c91fe4a7aaad3e729252449ceW

Panjelasan Produk

Bahan
100% PP
Warna
bodas, héjo
Ukuran Tas
sarat customer urang
Nyitak
1-3 warna
Waktos Produksi
15-25 poé
UV
leres atanapi henteu
Puncak
luhur hemmed
Handapeun
lipatan tunggal dijahit
Pamakéan
Bungkusan pikeun béas, jagong,.
Bungkusan
1000pcs / bale atawa bisa ngaropéa
MOQ
10000pcs
Sarat pamayaran
nampi T / T jeung L / C dina tetempoan

Rincian gambar

U596188ea292f45e9887749f037ca11302
U11d92cf967594849a15731a781af75f4s
U4a909282b23e4ea890efbf9cb1404858K

Bungkusan & Pangiriman

bank poto (18)

Profil Perusahaan

Brilliance Pack LLC mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi.Perusahaan parantos damel di widang pacaging langkung ti 15 taun.Divisi bungkusan kalibet dina produksi sareng perdagangan bahan bungkusan industri, bungkusan fleksibel plastik, sareng kotak bungkusan kertas.Salian investasi di Cina, Brilliance Pack LLC geus nyetél pabrik produk bungkusan di Vietnam jeung Kamboja, pausahaan ranté suplai di Hong Kong, sarta laboratorium panalungtikan sarta pamekaran di Dallas, AS..Pausahaan kami di Vietnam utamana ngahasilkeun kantong anyaman. Pausahaan urang di Kamboja utamana jawab produksi pilem sarta bagian tina produksi tas anyaman. Pausahaan kami di Cina utamana ngahasilkeun bungkusan logam jeung kertas bungkusan
Kalayan ranté suplai anu stabil sareng lengkep, kami fokus kana panalungtikan sareng pamekaran produk anyar.Ieu mangrupikeun perusahaan anu komprehensif sareng paling variétas sareng spésifikasi paling lengkep dina industri, ngahijikeun manufaktur, panalungtikan sareng pamekaran, sareng penjualan.Kalayan reputasi bisnis anu saé, jasa saatos-jualan kualitas sareng fasilitas produksi modéren, ogé taun-taun akumulasi pangalaman praktis, kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé diantara para nasabah di sakuliah dunya.Produk kami dijual saé di Amérika Kalér, Eropa, Amérika Latin sareng daérah sanés.Aranjeunna ditampi saé ku para nasabah sareng janten panyadia 500 perusahaan top dunya sapertos Wal-Mart, Cargill, Far East Chemical Fiber of Taiwan, NGU Group, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali