FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

1. Dupi anjeun ngagaduhan topéng dina saham?

Leres urang gaduh seueur saham.

2. Dupi anjeun ngagaduhan sertipikat?

Kami ngagaduhan FDA, CE, ISO sareng sababaraha lisénsi pikeun pasar domestik.

3. Naon MOQ sareng harga anjeun?

MOQ 100,0pcs.

4. Naon istilah pamayaran anjeun?

Pembayaran 50% sateuacan produksi, pamayaran 50% sateuacan pengiriman.

5. Naon kapasitas produksi anjeun?

Urang tiasa ngahasilkeun 100.000 pcs topeng unggal dinten.

6. Upami kuring mesen 100,000pcs, iraha kuring kéngingkeun éta?

Seueur pesenan anu ngantosan produksi, aranjeunna bakal diatur dina raraga pamayaran. Narima waktos gumantung kana cara pengiriman.

6. Naha anjeun tiasa ngirimkeun ka alamat kuring? Sabaraha kanggo ongkos pengiriman?

Pls kirimkeun ka kami alamat pengiriman, maka kami bakal ngitung biaya pengiriman kanggo anjeun.

7. Naha sayogi pikeun ngalakukeun kustomisasi?

Sumuhun, éta katampi. Tapi kami henteu nyarankeun anjeun ngalakukeun yén dina waktos ayeuna, pesenan ngaropéa nyandak sahenteuna 10 langkung dinten kanggo ngahasilkeun ti pesenan biasa.

faq1
faq4
faq2
faq6
faq
faq5
handwashing-fluid
faq7

INGIN KANGGURU DENGAN AS?