Fibc / kantong bulk

  • opat kantong panel

    opat kantong panel

    Numutkeun bentukna, aya kantong jumbo sirkular, jumbo pasagi sareng kantong jumbo tipe U kalayan loop angkat luhur, atanapi loop angkat samping atanapi loop angkat handap.Biasana aya spout inlet sareng spout outlet.FIBC mangrupakeun jenis kantong bungkusan fléksibel jeung fitur buktina Uap, buktina lebu, panyalindungan radiasi, kaamanan tur ajeg, inténsitas cukup dina struktur.Efisiensi handing naek écés alatan loading gampang jeung mawa FIBC.Pangwangunan gancang pisan.. Biasana FIBC didamel ku...
  • Kantong bulk sirkular

    Kantong bulk sirkular

    Numutkeun bentukna, aya kantong jumbo sirkular, jumbo pasagi sareng kantong jumbo tipe U kalayan loop angkat luhur, atanapi loop angkat samping atanapi loop angkat handap.Biasana aya spout inlet sareng spout outlet.FIBC mangrupakeun jenis kantong bungkusan fléksibel jeung fitur buktina Uap, buktina lebu, panyalindungan radiasi, kaamanan tur ajeg, inténsitas cukup dina struktur.Efisiensi handing naek écés alatan loading gampang jeung mawa FIBC.Pangwangunan gancang pisan.. Biasana FIBC didamel ku...
  • U-panel kantong bulk kalawan baffle

    U-panel kantong bulk kalawan baffle

    Numutkeun bentukna, aya kantong jumbo sirkular, jumbo pasagi sareng kantong jumbo tipe U kalayan loop angkat luhur, atanapi loop angkat samping atanapi loop angkat handap.Biasana aya spout inlet sareng spout outlet.FIBC mangrupakeun jenis kantong bungkusan fléksibel jeung fitur buktina Uap, buktina lebu, panyalindungan radiasi, kaamanan tur ajeg, inténsitas cukup dina struktur.Efisiensi handing naek écés alatan loading gampang jeung mawa FIBC.Pangwangunan gancang pisan.. Biasana FIBC didamel ku...
  • Harga Pabrik Vietnam palastik PP Baffle FIBC Pabrik Grosir Kakuatan Tensile Tinggi PP Anyaman Tas Jumbo Pikeun Bungkusan Keusik

    Harga Pabrik Vietnam palastik PP Baffle FIBC Pabrik Grosir Kakuatan Tensile Tinggi PP Anyaman Tas Jumbo Pikeun Bungkusan Keusik

    Pilihan Top (Filling) Top Full Open Loop Option (Ngangkat) Cross Corner Loop, Side-Seam Loop atanapi ngaropéa Bottom Option (Discharge) Customized Safety Factor 5:1 Feature 100% Virgin PP Loading Weight 500KG-2000KG Tempat Asal Viet Nam Brand Ngaran Sunrise Jumlah Modél HR001 bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: 100-200pcs / Bale Port: HAI PHONG Diterangkeun Time Kuantitas (Potongan) 1 - 15000> 15000 Est.Waktos (dinten) 25 Pikeun disawalakeun Katerangan Produk ...
  • nanganan parabot fléksibel wadahna kantong jumbo kualitas luhur kantong keusik badag PP anyaman super karung kantong bulk badag

    nanganan parabot fléksibel wadahna kantong jumbo kualitas luhur kantong keusik badag PP anyaman super karung kantong bulk badag

    Pilihan Top (Filling) Top Full Open Loop Option (Ngangkat) Cross Corner Loop, Side-Seam Loop atanapi ngaropéa Bottom Option (Discharge) Customized Safety Factor 5:1 Feature 100% Virgin PP Loading Weight 500KG-2000KG Tempat Asal Viet Nam Brand Ngaran Sunrise Jumlah Modél HR001 bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: 100-200pcs / Bale Port: HAI PHONG Diterangkeun Time Kuantitas (Potongan) 1 - 15000> 15000 Est.Waktos (dinten) 25 Pikeun disawalakeun Katerangan Produk ...
  • Dijieun di Vietnam 100% PP High tensile kakuatan FIBC kantong jumbo badag

    Dijieun di Vietnam 100% PP High tensile kakuatan FIBC kantong jumbo badag

    Pilihan Top (Filling) Top Eusian Rok Loop Pilihan (Ngangkat) Cross Corner Loop Pilihan Bottom (Discharge) Datar handap Faktor Kasalametan 5: 1 Fitur ANTISTATIS Loading Beurat 500-3000kg Tempat Asal Quang Ninh, Viet Nam Ngaran Brand Vietnam Sunrise Tipe kantong U-panel / tubular / cilcular Bahan 100% Virgin PP GSM 140-220GSM Ukuran 90 * 90 * 110cm Supply Kamampuhan Supply Kamampuhan: 1000000 Piece / Potongan per Bulan Bungkusan & Pangiriman Port: Hai Phong port Gambar Conto ...
  • Pabrik EGP nyieun FIBC kantong badag pp anyaman jumbo kantong bulk 1000kg

    Pabrik EGP nyieun FIBC kantong badag pp anyaman jumbo kantong bulk 1000kg

    Pilihan Top (Filling) Top Eusian Rok Loop Pilihan (Ngangkat) Cross Corner Loop Pilihan Bottom (Discharge) Datar handap Faktor Kasalametan 5: 1 Fitur ANTISTATIC Loading Beurat 500-3000kg Tempat Asal Quang Ninh, Viet Nam Ngaran Brand VN Jumlah Modél 6 suplai Kamampuhan Supply Kamampuhan: 1000000 Piece / Potongan per Bulan Bungkusan & Pangiriman Port: Hai Phong port Gambar Conto Kalungguhan Time Kuantitas (Kantong) 1 - 5000 5001 - 10000 10001 - 20000 > 20000 E ...
  • 1 Ton 1.5Ton Tugas Berat PP Pupuk Bulk Tas kualitas luhur tas keusik badag PP anyaman super karung kantong bulk badag

    1 Ton 1.5Ton Tugas Berat PP Pupuk Bulk Tas kualitas luhur tas keusik badag PP anyaman super karung kantong bulk badag

    Pilihan Top (Filling) Top Full Open Loop Option (Ngangkat) Cross Corner Loop, Side-Seam Loop atanapi ngaropéa Bottom Option (Discharge) Customized Safety Factor 5:1 Feature 100% Virgin PP Loading Weight 500KG-2000KG Tempat Asal Viet Nam Brand Ngaran Sunrise Jumlah Modél HR001 bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: 100-200pcs / Bale Port: HAI PHONG Diterangkeun Time Kuantitas (Potongan) 1 - 15000> 15000 Est.Waktos (dinten) 25 Pikeun disawalakeun Katerangan Produk ...
  • Bahan anyar bulk ageung Polipropilén Fibc PP Kantong ageung 1000kg 1500kg 2000Kg PP Anyaman Batin Kantong Keusik Jumbo PP Anyaman Jumbo

    Bahan anyar bulk ageung Polipropilén Fibc PP Kantong ageung 1000kg 1500kg 2000Kg PP Anyaman Batin Kantong Keusik Jumbo PP Anyaman Jumbo

    Pilihan Top (Filling) Top Full Open Loop Option (Ngangkat) Cross Corner Loop, Side-Seam Loop atanapi ngaropéa Bottom Option (Discharge) Customized Safety Factor 5:1 Feature 100% Virgin PP Loading Weight 500KG-2000KG Tempat Asal Viet Nam Brand Ngaran Sunrise Jumlah Modél HR001 bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: 100-200pcs / Bale Port: HAI PHONG Diterangkeun Time Kuantitas (Potongan) 1 - 15000> 15000 Est.Waktos (dinten) 25 Pikeun disawalakeun Katerangan Produk ...
  • customizable kualitas luhur kantong bulk Fibc nanganan parabot wadahna fléksibel kantong jumbo 1000kg 1500kg kantong badag

    customizable kualitas luhur kantong bulk Fibc nanganan parabot wadahna fléksibel kantong jumbo 1000kg 1500kg kantong badag

    Tinjauan Rincian Gancang Pilihan Top (Ngeusian): Pilihan Loop Terbuka Pinuh Luhur (Ngangkat): Loop Cross Corner, Loop Side-Seam atanapi Pilihan Bottom anu disaluyukeun (Discharge): Faktor Kasalametan Disesuaikeun: 5: 1 Fitur: 100% Beurat Muatan Virgin PP: 500KG-2000KG Tempat Asal: Viet Nam Ngaran Brand: Sunrise Jumlah Modél: HR001 bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan 100-200pcs / Bale Port HAI PHONG Diterangkeun Time: Kuantitas (Potongan) 1 - 15000 > 15000 Est.T...
  • Kualitas luhur kantong keusik badag Virgin PP anyaman super karung kantong bulk / jumbo kantong 1000kg 1500kg pikeun keusik pikeun bibit FIBC

    Kualitas luhur kantong keusik badag Virgin PP anyaman super karung kantong bulk / jumbo kantong 1000kg 1500kg pikeun keusik pikeun bibit FIBC

    Pilihan Top (Filling) Top Eusian Spout Loop Option (Ngangkat) Cross Corner Loop Pilihan Bawah (Discharge) kalawan Faktor Kasalametan Spout 5: 1 Fitur breathable Loading Beurat 1000-1500kg Tempat Asal Viet Nam Supply Kamampuhan Supply Kamampuhan: 500000 Piece / Pieces per Bungkusan Bulan & Rincian Pembungkusan Pangiriman: Rincian bungkusan: 50pcs per bale atanapi sakumaha sarat anjeun Pelabuhan: Hai Phong, Pelabuhan Viet Nam: Pelabuhan Hai Phong Gambar Conto Waktos Timbal (Kantong) 1 -...
  • EGP 500kg 1000kg PP kantong jumbo badag waterproof packing kantong feed bulk fibc pikeun keusik

    EGP 500kg 1000kg PP kantong jumbo badag waterproof packing kantong feed bulk fibc pikeun keusik

    Pilihan Top (Filling) Top Eusian Spout Loop Option (Ngangkat) Cross Corner Loop Pilihan Bottom (Discharge) Datar handap Faktor Kasalametan 5: 1 Fitur ANTISTATIC Loading Beurat 1000kgs Tempat Asal Viet Nam Ngaran Brand EGP Supply Kamampuhan Supply Kamampuhan: 500000 Piece / Potongan per Bulan Bungkusan & Pangiriman Port: Hai Phong pos, Viet Nam Gambar Conto Katerangan Produk Kantong bulk ogé katelah Fleksibel Panengah Bulk Wadahna (FIBC) atanapi kantong jumbo, nyaéta ékonomi ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2