Pangurangan karbon 70% dina pasar triliun ogé tiasa didegradasi!Raksasa fashion ningkatkeun bahan bungkusan

Dina industri bungkusan triliun dollar, industri kotak warna bisa disebut hijina industri nu "dahar daging dina potongan badag, inuman dina mangkok badag, sarta ngabagi emas jeung pérak ku timbangan".Margin kauntungan kotor tina kotak butik 28% masih naék di pasar, anu ogé parantos narik langkung seueur raksasa bungkusan.

Teu disangka-sangka, ti taun 2020, tren global larangan plastik sareng larangan ngadadak pencét, ngajantenkeun industri karusuhan.Alatan pamakéan bahan dumasar fosil dina ningkatna, beungkeutan, palapis atawa prosés polishing kotak warna, sababaraha pabrik kotak warna bisa nyanghareupan resiko kaleungitan pesenan customer.

merek fashion nyorong rencana bungkusan héjo

Taun 2019, 32 raksasa fashion sareng tékstil global sapertos Chanel, Hermes, Burberry, Prada, Armani sareng Adidas nandatanganan pakta busana ngeunaan perlindungan lingkungan, sareng ngadamel komitmen anu serius dina tilu téma mitigasi perubahan iklim, restorasi karagaman spésiés sareng perlindungan laut.

Saatos nandatanganan bungkusan busana, merek parantos langkung nengetan konsép "héjo, sustainable sareng perlindungan lingkungan", sareng gaduh langkung seueur pamikiran ngeunaan cara ngahijikeun kana desain sareng industri.

ranté, kaasup bungkusan produk anu paling gampang dipaliré ku masarakat.

Dina taun 2020, gucci ngaluncurkeun desain bungkusan énggal pikeun ngaréspon visi anu lestari, sareng taat kana konsép perlindungan lingkungan sareng kelestarian dina prosés desain sareng pengadaan bahan baku.Kabéh bahan anu héjo sarta low-karbon.Raksasa fashion anu sanés ogé ngajalajah, ngagentos bahan bungkusan ku panyalindungan lingkungan sareng bahan pangurangan karbon.

Warna kotak bungkusan teu diwenangkeun leungit

Dina 2020, total penjualan ritel barang konsumen sosial Cina bakal 31190.1 milyar yuan, sareng ékspor barang bakal 17932.6 milyar yuan.Balik dua data super méwah ieu, aranjeunna Baijiu, roko, barang konsumén éléktronik, kadaharan, bahan kimia sapopoé, ubar, perhiasan sarta pesenan bungkusan séjén kamakmuran.

Numutkeun laporan sareng analisa stasiun internasional Alibaba, diantara kategori bungkusan kertas dina bungkusan sareng percetakan, kotak kado anu paling laris.Kalayan kamekaran gancang industri kado anu aya hubunganana sareng produk bungkusan, penjualan set kado anu panas nyababkeun penjualan karton kado.

Hatur nuhun kana paningkatan struktur konsumsi Cina sareng pos-90an salaku tulang tonggong konsumsi, generasi anyar cinta konsumen pikeun bungkusan produk anu bernilai luhur langkung seueur.

ngamajukeun kamakmuran industri kotak warna.

Sanajan kitu, ieu handbags exquisite tur luhur-grade na kotak kado kalawan rasa kuat desain sabenerna boga lapisan pilem palastik ultra-ipis.Cai mibanda fungsi matte, waterproof, scratch proof jeung touch ditingkatkeun, sarta bisa ningkatkeun tékstur bungkusan dina garis lempeng.Lapisan pilem palastik ultra-ipis ieu lolobana bahan dumasar pétrokimia, nu hese sagemblengna nguraikeun malah keur ratusan taun.Prosés produksi sareng pamakean bakal ningkatkeun émisi karbon sareng mangaruhan lingkungan ékologis.

Bainli bionly produksi masal

Dina awal Juni taun ieu, bainli bionly, hiji bahan panyalindungan lingkungan bebas dikembangkeun ku Xiamen Changsu ™ (New Bio dumasar degradable film bahan bopla) sacara resmi ngumumkeun produksi masal, nu ngajadikeun produk bopla domestik dumadakan datang ka forefront dunya, sarta ngabogaan rupa-rupa signifikan positif dina promosi ngurangan bungkusan, panyalindungan lingkungan jeung ngurangan karbon.

Changsu boga produk pilem bopla ipis jeung eusi ilmiah jeung téhnologis pangluhurna di pasar.Bahan bakuna asalna tina pati anu diekstrak tina pepelakan sareng gaduh biokompatibilitas sareng degradasi anu saé.

Jalma anu ngurus Zhonglun bahan anyar Xiamen Changsu

induk perusahaan nyarios yén perusahaan sacara khusus nyetél tim téknis pikeun terus-terusan nyaluyukeun rumus bahan baku sareng ngaoptimalkeun parameter prosés.Saatos tilu taun percobaan diulang sareng tés leutik, set lengkep rumus bahan sareng desain prosés dicandak, "Produksi skala ageung sareng aplikasi bopla ngawakilan tingkat pamimpin dunya Cina dina widang téknologi manjang biaxial, anu sacara efektif bakal ngirangan tapak suku karbon produk dina widang bungkusan plastik, sarta émisi karbon bahan baku na bakal ngurangan ku ngeunaan 70% dibandingkeun jeung plastik dumasar fosil tradisional kayaning PP ".

Bainli bionly ™ Cai mibanda kaunggulan atra dina kinerja percetakan jeung kinerja sealing panas.Éta henteu ngan ukur tiasa nunjukkeun warna sareng pola bungkusan anu langkung saé, tapi ogé ngabantosan ngirangan panggunaan lem sareng ramah kana lingkungan.Sumawona, éta ogé ngagaduhan sipat mékanis sareng optik anu saé, anu tiasa nyumponan rupa-rupa épék sareng syarat touch tina bungkusan merek gedé.

fashion sustainable boga jalan panjang, tapi merek Ngalanglang "fashion sustainable" moal eureun.Dina jalan éksplorasi ieu, Changsu ngarep-ngarep pendak sareng langkung seueur merek sareng gawé bareng pikeun ngamajukeun tujuan pangurangan karbon sareng pamekaran sustainable fashion di bumi!


waktos pos: Dec-27-2021