Cina parantos memperketat peraturan ngeunaan ékspor

Pengawasan Pasar sareng Biro Administrasi kota Weifang diwartosan yén, salaku réspon tina kakurangan serius masker pencegahan wabah sareng papakéan pelindung di pasar sareng masalah transformasi perusahaan, Weifang Quality Inspection Institute muka saluran héjo pikeun pamariksaan darurat, sareng anu ngarah sakelompok lembaga anu mingpin pamariksaan propésional kana garis payun pikeun ngabantosan meunang perang ngalawan épidemik.

Pésta didamel ku pengawasan kualitas kota, pamariksaan sareng pencegahan wabah grup anu ngarah, sareng kader anggota partai salaku badan utama, nguntungkeun pikeun terampil, rasa tanggung jawab anu kuat pikeun pamariksaan, prosesi pengawasan kualitas produk, kana tilu topéng di kota, pakean pelindung, 1 perusahaan produksi disinféktan ngayakeun pamariksaan sampling, pamariksaan langkung ti 15 angkatan dugi ka ayeuna, keukeuh "tilu pergeseran", jalma-jalma ngarusak mesin sanés jehiel, sareng ngupayakeun dina waktos anu sesingkatna, produk uji coba anu efisien, ilmiah sareng akurat laporan dikirim ka leungeun perusahaan.

Dina waktos anu sasarengan, mastikeun ngalaksanakeun régulator pasar pikeun mastikeun kualitas produk sareng kabutuhan bahan kendali kaamanan, ngalakukeun padamelan anu saé dina ngabimbing pasokan darurat perusahaan, produksi, pamariksaan kualitas ku pihak ka high-density lian hiji pabrik topéng, kapadetan tinggi Seth pabrik pakean pelindung, zhucheng ngencarkeun disinféktan masing-masing masing-masing masing-masing dina tanaga pengawasan kualitas produk, palaksanaan pangawasan kualitas produk, 24 jam sapoé bahan baku, kualitas produk sareng perusahaan penjualan ka pengawasan sadidinten, mastikeun yén bahan-bahanna dicumponan sadaya sarat standar, sareng méréskeun bahan transportasi, standar perusahaan sareng kasusah praktis sanés.

Inspektur di lapangan kana cinta shandong produk médis co., Ltd., shandong xin cosette Kelautan biologis téknologi co., LTD., Kota Changyi, lima perusahaan sapertos produk non-anyaman co., LTD. Kirimkeun panto ka panto jasa, anu pabrik réspirator pikeun perusahaan ékspor, dina kaayaan timbulna paménta, pengawasan kualitas kota, pésta pamariksaan pikeun ngabantosan perusahaan pikeun gancang (pabrik produk domestik, sareng ngarumuskeun perusahaan anu pas, saluyu sareng sarat pasar standar perusahaan , sahingga ngajantenkeun produk perusahaan anu mumpuni kana pasar kalayan gancang. Pitunjuk téknis sareng point-to-point dukungan téknis dina situs parantos ngagancangkeun kamajuan produksi skala ageung produk pelindung anu mumpuni.


Pos waktos: Jun-10-2020