Faerch ngaluncurkeun solusi pak 'circular' pinuh pikeun pasar jasa pangan

Pemasok bungkusan dahareun, Faerch, ngaluncurkeun Evolve ku Faerch kana kisaran Plaza anu tos aya salaku tawaran produk rak.

Faerch nyarios yén éta bakal nyayogikeun distributor tuangeun alternatif anu lengkep pikeun bungkusan PET jelas tradisional.

David Lucas, diréktur penjualan Foodservice, Inggris sareng Irlandia di Faerch UK, nyarios: "Evolve by Faerch dirancang pikeun nutup loop dina bungkusan dahareun sahingga maénkeun peran konci dina transisi industri nuju ékonomi sirkular anu leres.Mangkuk Evolve ku Faerch Plaza didamel tina bahan daur ulang rumah tangga pasca-konsumen anu, saatos dianggo, tiasa didaur ulang kana bungkusan dahareun mono-bahan énggal tanpa kaleungitan kualitas.

The Plaza rentang nyadiakeun solusi porsi "stylish tur praktis" pikeun salads na pastas.Mangkuk dirancang pikeun ningkatkeun presentasi sareng banding dina rak sareng sayogi dina rupa-rupa ukuran, anu tiasa ditumpuk pikeun neundeun rohangan-éfisién.Mangkuk Evolve ku Faerch Plaza rupa-rupa warna, ngagambarkeun bahan daur ulang anu didamelna sareng ngahubungkeun sifat sustainable tina mangkok ka konsumen akhir.

Kaseueuran PET daur ulang dina pasaran ayeuna diturunkeun tina botol transparan.Tapi, ku beuki loba pausahaan sourcing PET daur ulang, paménta pikeun eusi botol daur ulang geus ngaronjat sacara signifikan.Salaku daur ulang terpadu munggaran di dunya bungkusan dahareun PET, Faerch nawiskeun baki pikeun daur ulang baki dina skala industri.Fasilitas daur ulang perusahaan di Walanda sanggup nyandak baki pasca-konsumen anu dianggo ti kolektor, panyortir sareng ngadaur ulang deui kana bahan mono kelas dahareun, deui-deui.


waktos pos: Jan-19-2022