Islandia nawarkeun rentang dinner Natal bébas palastik

Islandia nawiskeun tuangeun Natal gratis plastik kalayan peluncuran 42 produk anu teu aya bungkusan plastik, kalebet pai mince na.

The Luxury Mince Pies, kalayan palastik bébas bungkusan, bakal di toko ti Senén 13 Désémber sarta nembe dileler a Mana?Best Toko.

Bungkusan alternatif kalebet karton, kertas parchment, baki foil sareng bungkusan kartu.

Dina dua taun ka tukang, Islandia parantos nawiskeun sadayana tilu kursus tuangeun Natal dina bungkusan plastik gratis atanapi diréduksi, salaku bagian tina komitmen global munggaran pikeun ngaleungitkeun plastik tina sadaya bungkusan labél sorangan.

Supermarkét ogé nawiskeun pangurangan atanapi ngahapus bungkusan plastik dina sababaraha karesep Natal na, kalebet Islandia Iced Christmas Cake, Islandia Christmas Pudding.

Richard Walker, diréktur pangatur di Iceland Foods, nyarios: "Kami gumbira kalayan naon anu kami capai taun ieu - sacara signifikan ningkatkeun jumlah produk gratis tina bungkusan plastik dina rentang Natal kami.Tim kami terus inovatif pikeun milari alternatip pikeun plastik, sareng éta mangrupikeun bukti dedikasi sareng kateguhan sareng ka supplier kami yén kami nuju kamajuan nyata.

 


waktos pos: Dec-08-2021