Mintons Good Food ngenalkeun bungkusan kompos bumi

Kadaharan kaséhatan merek Mintons Good Food parantos diluncurkeun ka bumibungkusan kompos.

Bungkusan kompos énggal bakal ngagentos bungkusan plastik merek anu saacanna henteu tiasa didaur ulang pikeun kisaran pulsa, kacang, sereal, séréal, sareng buah garing.

Pausahaan ceuk eta ciri ningkat kinerja panghalang oksigén pikeun manjangkeun umur rak barang.

The duplex compostable laminate ieu dijieun ku Futamura, dirancang pikeun ngarecah dina 26 minggu di lingkungan composting imah, gaining akreditasi pinuh ti TUV (baheulana Vincotte).

Bungkusan ogé diuji pikeun éko-toksik sareng rupa-rupa kritéria sanés ngalawan EN 13432, standar Éropa anu netepkeun syarat pikeun bungkusan anu tiasa pulih tina kompos atanapi biodegradasi.

Diréktur penjualan Mark Lancett nyarios: "Kalayan debat palastik ayeuna anu henteu nunjukkeun tanda-tanda ngalambatkeun, solusi bungkusan inovatif anyar kami mangpaat pikeun lingkungan sareng nyayogikeun produk sadar lingkungan pikeun konsumén urang."

 


waktos pos: Jan-25-2022