PAPER PP anyaman TAS 20KG 25KG 50KG FOB kualitas luhur

Katerangan pondok:

PP anyaman Kantong kertas Kraft laminated sareng EZ - Open Mouth atanapi Bottom jahit kalayan pita sareng pilihan nutup, buktina lembab pikeun bungkusan
semén, areng, pakan ternak, pupuk jeung produk tatanén, jsb.
- Jahitan tukang sareng tubular sayogi
- Sisi gusset
- kertas Kraft Laminated


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

bank poto (1)

Bahan
parawan PP + Kertas Kraft
Warna
Bodas, beureum, konéng atawa sakumaha per sarat customer urang
Nyitak
A. palapis & kantong polos: Max.4 kelir
Lebar
10-400cm
Panjangna
Salaku per sarat customer urang
bolong
7*7-14*14
Denier
650D ka 2000D
GSM
40gsm-250gsm
Puncak
Heat Cut, tiis cut, zig-zag cut atawa hemmed
Handapeun
A.Single lipetan tunggal stitched

B.Double melu jeung tunggal stitched
C. Ganda lipet jeung ganda stitched
D. Kertas dijahit
Pangobatan
A.UV dirawat atanapi sakumaha per sarat customer urang

B. Kalawan gusset atanapi sakumaha per sarat customer urang
Urugan permukaan
A. Palapis atawa polos

B. Printing atawa euweuh percetakan
C. 1/3 anti dieunakeun, 1/5 anti dieunakeun atawa sakumaha per sarat customer urang
Aplikasi
Bungkusan béas, tipung, gandum, gandum, pakan, pupuk, kentang, gula, almond, keusik, semén, siki, jsb
Katerangan
Kakuatan tegangan tinggi, ragrag sareng gesekan.Stabilitas dimensi.A permukaan alus keur tugas print.perlakuan UV-panyalindungan lamun
diperlukeun.minuhan kontak dahareun
Bungkusan
100pcs / kebat, 2000pcs / bale, atanapi sakumaha per sarat customer urang
MOQ
20000 PCS
Waktos pangiriman
ngeunaan 30 - 45 poé
istilah pamayaran
T/T, L/C

Rincian gambar

Udbdde531eabb4b928015f99547b079a6k

Bungkusan & Pangiriman

Profil Perusahaan

U61b74f79ec414eef8e4c2009f2430cf2v

C

Shining Star Plastic Co., Ltd perenahna di Zona Pangwangunan Ékonomi Binhai, Kota Weifang,
Propinsi Shandong, Cina, caket sareng Jalan Beihai sareng jalan raya RongWu, kalayan lokasi geografis anu luhur sareng transportasi anu saé.
Pabrik urang utamana ngahasilkeun sarta sells produk palastik jeung produk kertas, sarta nyertakeun wewengkon ngeunaan 66700㎡, Vietnam pabrik ngeunaan 33000㎡.Urang boga loba mesin wiredrawing domestically canggih, mesin looming sirkular, mesin percetakan warna, mesin panutup pilem, mesin kantong-nyieun, mesin pilem-niupan, sarta granulators jsb Pabrik urang boga produksi tinggi & pangalaman manajemén, gaya teknis tinggi, sampurna. sistem uji kualitas sareng nampi sertipikat ISO9001: 2000 Quality System.Kualitas ngahontal tingkat maju dina industri anu sami.

produk utama urang: kantong WPP nganggo atanapi tanpa percetakan, tas BOPP, tas laminated, backseam tas BOPP, tas FIBC jeung kertas / poly bagss jsb, sarta sagala rupa lawon anyaman, pilem BOPP, HDPE na LDPE liner, sarta pilem pe jsb Urang ngahasilkeun rupa-rupa produk packing leuwih 15000tons, sarta omzet leuwih tilu ratus juta.Salila sababaraha taun, parusahaan urang salawasna kieu: "ikhlas-berorientasi, Manajemén ketat, kualitas kahiji, customer munggaran", sarta geus earned reputasi alus sarta kapercayaan ti klien imah jeung mancanagara.Kami parantos janten supplier anu ditunjuk pikeun Nestle Purina, Cargill, Wal-Mart sareng XinJiang Zhongtai Chemical jsb.

sertifikasi

Pameran


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali