PP Wadahna Flecon Gedong Keusik Baffle Cubicon Super Karung Sling Ton Jumbo Bulk FIBC Q Ventilated Firewood Pupuk Semén Bungkusan Anyaman Kantong Besar

Katerangan pondok:

Kantong bulk ogé katelah Wadah Bulk Panengah Fleksibel (FIBC) atanapi kantong jumbo, nyaéta bungkusan ekonomis sareng idéal anu dianggo pikeun neundeun & ngangkut produk bubuk, granulasi atanapi bulk.

Ayeuna, industri anu nganggo kantong bulk nyaéta: -

Produsén produk pétrokimia & kimia
Pabrikan pangan (misalna gula, tipung, rempah-rempah, gandum, susu bubuk)
Patali konstruksi (misalna semén, granit, pasir)
Produk nu patali jeung tatanén (misalna pupuk, pakan ternak, jukut).Aplikasi industri (misalna bahan scrap, coils tambaga & slag, runtah sludge)
Kantong FIBC diproduksi ku lawon anyaman polipropilén anu distabilkeun ngalawan degradasi UV.Unggal kantong bulk tiasa ngandung kapasitas beban antara 500kgs dugi ka 2000kgs kalayan kasalametan 5: 1 atanapi 6: 1 (5: 1 kanggo panggunaan Tunggal & 6: 1 kanggo sababaraha panggunaan atanapi kanggo kantong PBB), gumantung kana desain sareng ukuran kantong. .Lapisan jero LDPE opsional tiasa dilebetkeun pikeun masihan panyalindungan tambahan tina asupan Uap.


Rincian produk

Tag produk

HTB1iAcsQhnaK1RjSZFtq6zC2VXaz
HTB1b4__RVzqK1RjSZFvq6AB7VXae
HTB1k5sOXcnrK1RkHFrdq6xCoFXaS
HTB1tdEOXcnrK1RjSspkq6yuvXXad
Hf873c4a586af49429209a99073e11a69a
H7c9317363c5e4fbe9c2c4e872fdb52bfP
H08f0811e39394dd385f175fcb8b9e3d9L

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali