PP anyaman patali kantong

  • pp anyaman kantong

    pp anyaman kantong

    Kantong anyaman PP, ogé katelah kantong kulit oray, salah sahiji plastik, dianggo dina bungkusan.Bahan utama nyaéta polipropilén (PP).Éta dijieun sanajan ékstrusi, manjang kana benang pita, anyaman jeung nyieun kantong.Pamakéan: loba dipaké dina packing rupa powdery na granular barang.
  • Kantong bopp1

    Kantong bopp1

    Kantong Bopp nganggo lawon anyaman polipropilén salaku lawon awak tiasa ngajantenkeun pakét anjeun gaduh daya tahan anu saé.Desain béda kayaning (backseam, sirkular, jempol notches, perforation, anti skid print na gussets jsb) bisa minuhan sarat béda konsumén '.Lapisan struktur Tilu lapisan: PP lawon + lamination + BOPP Opat lapisan: lamination + PP lawon + lamination + BOPP Lima lapisan: PP lawon + lamination + kertas atawa non-anyaman + lamination + BOPP
  • Kantong kertas multiwall

    Kantong kertas multiwall

    Hal ieu dumasar kana kantong pp, nu disebut oge lawon pondok, compositing pilem jeung kertas ku metoda tape casting.Hal ieu dipaké dina paking rupa-rupa bahan kimia, kayaning powdery na granular bahan baku sakumaha POM, ABS, polystyrene, poly-formaldehyde, polyvinyl chloride, styrene butadiene karét, plastik rékayasa jeung runtuyan powdery, bahan granular jsb.
  • Kantong poli kertas

    Kantong poli kertas

    Hal ieu dumasar kana kantong pp, nu disebut oge lawon pondok, compositing pilem jeung kertas ku metoda tape casting.Hal ieu dipaké dina paking rupa-rupa bahan kimia, kayaning powdery na granular bahan baku sakumaha POM, ABS, polystyrene, poly-formaldehyde, polyvinyl chloride, styrene butadiene karét, plastik rékayasa jeung runtuyan powdery, bahan granular jsb.
  • kantong klep pp

    kantong klep pp

    Bungkusan non-anyaman mangrupikeun jinis lawon non-anyaman.

  • kantong klep pp

    kantong klep pp

    Produkna dieusi tina port klep luhur anu mangrupikeun jinis kantong bungkusan internasional anu populer ayeuna.

  • Produk anyar pp anyaman kantong kertas laminated 20kg bahan kimia Polipropilén Kantong pikeun kadaharan Bubuk

    Produk anyar pp anyaman kantong kertas laminated 20kg bahan kimia Polipropilén Kantong pikeun kadaharan Bubuk

    Tempat Asal Quang Ninh, Viétnam Ngaran Brand sunrise Jumlah modél kantong plastik Permukaan nanganan Flexo Percetakan Pamakéan Industri Tatanén Paké feed Struktur bahan kertas kraft Kantong Tipe WOVEN TAS Sealing & nanganan jahit luhureun mounth ku benang atawa sonar segel Custom Order Tampa Fitur Moisture Buktina Tipe Plastik PP Lead Time: Kuantitas (Potongan) 1 – 30000 30001 – 200000 > 200000 Est.Waktos (dinten) 25 30 Negosiasi Deskriptif Produk...
  • KRAFT PAPER LAMINATED PP anyaman kantong JIEUNAN VIETNAM

    KRAFT PAPER LAMINATED PP anyaman kantong JIEUNAN VIETNAM

    Panggunaan Industri Tempat Tatanén Asal Quang Ninh, Viet Nam Ngaran Brand VIETNAM SUNRISE Surface Handling Flexo Printing Paper Type Kraft Paper Sealing & Handle Heat Seal Custom Order Narima Fitur Disposable, Uap Buktina Ukuran 16*3.5*30 Whatapp +84 979765418 kertas jeung Struktur Bahan pp anyaman Pamakéan Bungkusan Printing Flexo Printing MOQ 20000 PCS Paké béas, pakan, tipung, semén Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 3000000 Piece / Potongan per Bulan Pac ...
  • Kertas kraft coklat sareng bodas sareng kantong anyaman pp pikeun industri Sato Feed karung kimiawi Kantong Adat

    Kertas kraft coklat sareng bodas sareng kantong anyaman pp pikeun industri Sato Feed karung kimiawi Kantong Adat

    Tempat Asal Quang Ninh, Viétnam Ngaran Brand sunrise Jumlah modél kantong plastik Permukaan nanganan Flexo Percetakan Pamakéan Industri Tatanén Paké feed Struktur bahan kertas kraft Kantong Tipe WOVEN TAS Sealing & nanganan jahit luhureun mounth ku benang atawa sonar segel Custom Order Tampa Fitur Moisture Buktina Tipe Plastik Kamampuhan Suplai PP Kamampuhan Suplai: 2000000 Potongan / Potongan per Minggu Pembungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: 3000-5000 pcs / pallet40-44 pallets / conta ...
  • Kantong poli palastik BOPP sareng header sareng karya seni anu disaluyukeun polipropilén Karung Polos Bodas PP Anyaman

    Kantong poli palastik BOPP sareng header sareng karya seni anu disaluyukeun polipropilén Karung Polos Bodas PP Anyaman

    Tempat Asal Quang Ninh, Viétnam Ngaran Brand sunrise Jumlah modél kantong plastik Permukaan Penanganan Gravure percetakan Panggunaan Industri Tatanén Paké feed Struktur Bahan pp / pe / bopp Kantong Tipe Kantong Anyaman Sealing & Nanganan jahit luhureun mounth ku benang atawa segel sonar Custom Orde Nampa Fitur Uap Buktina Plastik Tipe Bopp Suplai Kamampuhan Pasokan Kamampuhan: 2000000 Potongan / Potongan per Minggu Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: 3000-5000 pcs / pallet40-44 pallets / co ...
  • KERTAS KRAFT dilaminasi PP anyaman pakan sato kantong jagung pikeun bungkusan

    KERTAS KRAFT dilaminasi PP anyaman pakan sato kantong jagung pikeun bungkusan

    Tempat Asal Vietnam Nanganan Permukaan Percetakan Gravure Jenis Kertas Kraft Paper Sealing & Cecekelan Panas Seal Custom Order Narima Pamakéan Industri Fitur Dahareun Buktina Bahan Struktur kertas Pasokan Kamampuhan Supply: 1500000 Piece / Potongan per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: Rincian bungkusan: Bale atanapi Pallet Port: Hai Phong, Viet Nam Port: Hai Phong port Gambar Conto: Lead Time Kuantitas (Kantong) 1 - 10000 10001 &...
  • laminasi kertas kraft Plastik pikeun bungkusan 10kg, 25kg, 50kg buatan Vietnam

    laminasi kertas kraft Plastik pikeun bungkusan 10kg, 25kg, 50kg buatan Vietnam

    Tempat Asal Viet Nam Surface Penanganan Gravure Printing Paper Type Kraft Paper Sealing & Handle Heat Seal Custom Order Narima Pamakéan Industri Fitur Dahareun Bahan Buktina Struktur Kertas Pasokan Kamampuhan Pasokan Kamampuhan: 1000000 Piece / Potongan per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: packing : 100pcs / kebat, 1000pcs / bal atanapi sakumaha per port sarat customer urang: Hai Phong, Viet Nam Port: Hai Phong port Diterangkeun Time Kuantitas (Kantong) 1 -...