Produk

  • Disposable protective mask

    Topeng pelindung anu dileungitkeun

    Kauntungan:ventilasi alus pisan; tiasa nyaring gas beracun; Bisa nahan panas; Bisa nyerep cai; Bisa kalis; Fleksibel; Henteu kuciwa; Ngaraos alus sareng lumayan lemes; Dibandingkeun sareng masker anu sanés, tékstur rada enteng; Kalintang elastis, tiasa dikirangan saatos manjang; Harga murah, cocog kanggo produksi massal.

  • KN95 level protective mask packaging bag

    Kantong pelindung kantong pelindung KN95

    Klip hidung plastik diwangun, pas sagala rupana.
    Dobel pakean kedap dua kali, épéktip hawa dina dua sisi.
    Dina handapeun lapisan pamisahan, épék clearance rahang mayit Angle.

  • Disposable Non-sterile Powder-free Gloves

    Sarung Tuang Bubuk Henteu kabur

    Henteu aya perlakuan bubuk pikeun ngirangan alergi
    Éta tiasa nyingkahan kamungkinan kontaminasi kontak disababkeun ku sarung bubuk sareng pisan ngirangan insiden alergi
    Lénis antiskid
    Beungeutana sarung tangan rada diétékkeun pikeun nambahan gesekan
    Saé precision
    Sarung tangan dilakukeun ku akurasi sareng henteu bocor

  • Handwashing Fluid

    Handwashing Cairan

    1. 75% alkohol saniterer gél sanitiser gél sacara efektif maéhan langkung ti 99,99%, moal ngorbankeun leungeun anjeun
    2. tiasa sacara efektif sareng gancang
    3. Lembut sareng henteu ngaganggu, henteu cilaka kulitna
    Ulah ngumbah cai, gampang ngahémat cai
    4. Tekstur gél, anjeun tiasa kalayan gampang ngontrol jumlahna. Ukuran alit, gampang dibawa

  • Mask machine

    Mesin masker

    Resp95ator Kn95 sareng N95 ngagaduhan tingkat perlindungan anu sami, tapi ukur nuturkeun standar pamuji di nagara anu béda. Masker Kn95 nuturkeun standar Cina sareng masker N95 nuturkeun standar Amérika. Efisiensi perlindunganna pikeun partikel anu henteu berminyak (partikel natrium klorida pikeun ékspérimén) henteu kurang ti 95%.

  • Protective Suit

    Jas palindung

    Pakéan pelindung anu teu tiasa dirujuk kana tulisan pelindung anu tiasa dipakai ku tanaga klinis nalika aya hubungan sareng kelas A atanapi penderita panyakit tepa dina pengelolaan panyakit Kelas A.

  • Meltblown

    Meltblown

    Bélés anu ditiup lebur mangrupikeun bahan inti tina topéng. Bahan utama lawon anu ditiup ngaléur nyaéta polipropilén. 

  • Bridge of nose

    Sasak irung

    Sakumaha namina, éta karét karét ipis anu dianggo dina masker pikeun ngalereskeun masker dina sasak tina irung.

    Alatan éta, sasak irung ogé disebut sasak plastik pinuh tina irung - tulang irung - jambatan irung.

  • Ear ribbon

    Pita ceuli

    Fungsi perméabilitas hawa nyaéta karakteristik topéng tali masker. 

  • Breathing valve

    Klep engapan

    Di lingkungan kerja anu panas sareng beueus kalayan ventilasi anu goréng atanapi volume tenaga kerja anu ageung, panggunaan topéng anti jerebu nganggo klep engapan tiasa ngabantosan anjeun langkung raoseun nalika ngambekan.